www.technosoft.nl
www.technosoft.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Technosoft bv

Ontwikkelt software voor architect en ingenieur op het gebied van bouwtechnische berekeningen, CAD en managementsoftware

Technosoft ontwikkelt al sinds 1977 software voor architect en ingenieur op het gebied van bouwtechnische berekeningen, CAD en managementsoftware.

In België en Nederland wordt Technosoft-programmatuur dagelijks ingezet bij architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven en overheid.

Technosoft-producten zijn gebaseerd op bewezen automatiseringsstandaarden, zoals Microsoft Windows, AutoCAD en Lotus Notes. Daardoor kenmerken ze zich door een maximale openheid, uitbreidbaarheid en een lage cost-of-ownership.

Daaromheen biedt Technosoft een uitgebreid pakket aan diensten. Vanaf een advies over de in te zetten software, hardware, netwerken en de levering van die producten, tot en met de opleiding en ondersteuning van de gebruikers. De door deskundige medewerkers bemande Technosoft Helpdesk zorgt voor een snel en gericht antwoord op elke vraag.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.technosoft.nl


as

Deventer

Ontwikkelt software voor architect en ingenieur op het gebied van bouwtechnische berekeningen, CAD en managementsoftware

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv