www.tm-groep.nl
www.tm-groep.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Technical Management (TM) BV

Staat borg voor efficiënte en creatieve oplossingen binnen het management

In ruim 67 jaar heeft BV Technical Management (TM) een schat aan expertise opgebouwd. Elk specialisme is in eigen huis beschikbaar. Dankzij deze know-how en de functionele grootte van de organisatie staat Technical Management borg voor efficiënte en creatieve oplossingen. De inzet van speciaal gekwalificeerde TM-projectmanagers, die het concept bewaken en aanspreekpunt zijn voor de opdrachtgever, draagt hiertoe zeker bij. Deze organisatiestructuur stelt Technical Management in staat blijvend voorop te lopen in al haar vakgebieden.

Analyse is een kernbegrip in onze bedrijfsfilosofie. Voordat wij een advies uitbrengen verdiepen we ons snel en accuraat in de problematiek van de opdrachtgever. Onze conceptuele procesbenadering zorgt er vervolgens voor dat de ontwerpen ook op lange termijn aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers blijven voldoen. Deze benadering houdt in dat we bij de ontwerpen optimaal gebruik maken van natuurlijke hulpbronnen zoals natuurlijke ventilatie, koude- en warmteopslag in de bodem en natuurlijk licht met alle architectonische en bouwfysische randvoorwaarden. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerd totaalresultaat wat betreft gebruik, flexibiliteit, exploitatiekosten en architectuur.

De installatietechniek omvat een groot aantal vakgebieden. Op al die vakgebieden vinden onafgebroken nieuwe ontwikkeliingen plaats. Daarom houden wij de ‘multidisciplinaire samenwerking‘ hoog in het vaandel. Onze opdrachtgevers profiteren direct van een voortdurende uitwisseling tussen de diverse specialismen onderling. Samenwerking met behoud van onafhankelijkheid zorgt voor een sterke koppeling tussen architectuur, bouwfysica, exploitatiekosten én flexibliteit in gebruik.

Onze adviseurs zijn ervaren in het creatief meedenken gedurende het ontwerpproces. Daardoor is het mogelijk een optimale afweging te maken tussen eisen en mogelijkheden waarbij de opdrachtgever zicht heeft op de consequenties van de keuzemogelijkheden. Hierbij worden voortdurend de gevolgen van de keuzes voor de gebruiksfase zoals onderhoud, welzijn, energieverbruik en flexibiliteit betrokken.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.tm-groep.nl


ba

Amersfoort

Staat borg voor efficiënte en creatieve oplossingen binnen het management

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv