www.transavia.nl
www.transavia.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Transavia Airlines

Allround airline

Transavia is in de ruim 35 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een bescheiden chartermaatschappij tot een allround airline. Met onze moderne vloot van Boeing vliegtuigen, vliegen wij u naar meer dan 70 bestemmingen. Jaarlijks begroet onze crew meer dan 3,6 miljoen passagiers aan boord. Met een marktaandeel van ruim 40% is Transavia airlines de grootste Nederlandse 'vakantievervoerder' in en rondom het Middellandse Zeegebied. We zijn er trots op dat Transavia al 24 jaar op rij winst heeft gemaakt.

Transavia is een zelfstandig onderdeel van de KLM groep. Het hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol Centrum. Het Customer Contact Center en de Technische Dienst vindt u op Schiphol Oost. Transavia heeft bijna 1.700 mensen in dienst. Ruim 1.000 mannen en vrouwen betreft cockpit en cabine.

Transavia airlines vervoert passagiers uit Europa naar leisure bestemmingen. Hiertoe stelt Transavia o.a. aan touroperators vervoerscapaciteit ter beschikking en exploiteert Transavia ten behoeve van individuele passagiers point-to-point luchtroutes. De onderneming is verder actief met ad hoc vluchten en verhuur van vliegtuigen.

Het veiligheidsaspect vormt van oudsher een geïntegreerd onderdeel van ons denken en doen. Zonder dat zou je niet eens in de luchtvaart kunnen functioneren. Als eerste luchtvaartmaatschappij in Nederland ontving Transavia airlines een internationale erkenning van de Rijksluchtvaartdienst, namens de Joint Aviation Authorities voor onze totale luchtvaartoperatie. Deze erkenning, het JAR-OPS 1 certificaat, is een keurmerk voor eisen met betrekking tot vluchtvoorbereiding, -uitvoering en nazorg. Bovendien behaalde Transavia ook als eerste luchtvaartmaatschappij het Europese JAR 145 certificaat: het kwaliteitscertificaat voor vliegtuigonderhoud conform de nieuwste Europese regelgeving.

In de laatste decennia speelt het milieu ook een steeds belangrijker rol. Verantwoorde afvalverwerking, vermindering van uitstoot van schadelijke stoffen en beperking van geluidshinder staan bij Transavia al vele jaren hoog op de agenda. Dit heeft ook een grote rol gespeeld bij het verjongen van onze vloot. De toestellen waar we nu mee vliegen, voldoen op deze punten aan de hoogste eisen: een zeer moderne vloot die tiptop wordt onderhouden.

De vloot van Transavia airlines bestaat uit 26 toestellen van het type Boeing 757-200, 737-700 en 737-800. Deze vliegtuigen hebben een gemiddelde leeftijd van vier jaar.

Met het oog op verbetering van de (kosten)efficiency is het vlootbeleid van Transavia gericht op verdere standaardisatie. Daartoe is gekozen voor Boeings van het Next Generation type. Met name de Boeing 737-700 en de Boeing 737-800. Inmiddels zijn er zeventien vliegtuigen van het type Boeing 737-800, het nieuwste model uit de 737-klasse. De komende jaren komen er nog een aantal vliegtuigen van het type 737-700 bij en vanaf 2004 nog twee van het type 737-800. Onze vloot wordt daarmee nog moderner, jonger, flexibeler en milieuvriendelijker. De Boeings 757 worden in de loop van de tijd afgestoten.

Transavia airlines beschikt over een eigen technische dienst. Zij werkt in één van de moderne hangars op Schiphol Oost.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.transavia.nl


wa

Schiphol

Allround airline

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv