www.uba.nl
www.uba.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Uba Bouw BV

Bouwbedrijf

De UBA Groep is eind 1965 als Uithoornse Bouw- en Aannemingsmaatschappij opgericht naar aanleiding van het verzoek van de gemeente Amsterdam aan Uithoorn, om woningen te bouwen voor woningzoekenden uit Amsterdam. Bouwmaatschappij UBA kreeg haar eerste opdracht: de bouw van 1080 woningen. En daar is het niet bij gebleven...

Bouwen in een hoog tempo door nauwkeurige planning, door gekwalificeerde medewerkers en door innovatieve bouwtechnieken. Het totale personeelsbestand telt ca. 180 medewerkers; eenderde technisch en administratief personeel en tweederde bouwplaatsmedewerkers. UBA heeft een projectgebonden organisatiestructuur; per project vindt integratie plaats tussen de voorbereiding en de uitvoering. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne automatiseringstechnieken.

Planmatig vindt bijscholing van de medewerkers plaats op het gebied van kwaliteitsbewaking, energiebesparing, veiligheid, innovatieve productiemethodes en automatisering. Voorts wordt zeer veel aandacht besteed aan de arbeidsomstandigheden op zowel de bouwplaats als op kantoor.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.uba.nl


ba

Uithoorn

Bouwbedrijf

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv