www.vbi.nl
www.vbi.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

VBI Verenigde Bouwprodukten
Industrie BV

producent van prefab vloersystemen

VBI produceert jaarlijks bijna 5 miljoen vierkante meter systeemvloer en is daarmee de grootste producent van prefab vloersystemen in Nederland. Onze moedermaatschappij is Addtek International Oy Ab uit het Finse Vantaa. Dit bedrijf stelt ons in staat te ‘ondernemen’. Daarbij paren wij inventiviteit aan innovatie van producten en diensten. Kortom, Prefab wordt Freefab. Op die manier bouwen wij onze positie als marktleider en trendsetter verder uit. Een belangrijk aspect daarbij is de positieve bijdrage die prefabbetonproducten leveren aan het duurzaam bouwen en aan de arbeidsomstandigheden in de bouw.
Als werkgever heeft VBI de verantwoording over ongeveer 900 eigen mensen en nog eens een vergelijkbaar aantal in de toeleverende bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat al die mensen zich herkennen in VBI, hun baan als plezierig en zinvol beschouwen, en trots kunnen zijn op onze producten en diensten. Naast hun professionaliteit onderscheiden VBI-ers zich daardoor ook door hun loyaliteit en motivatie. Daarom sluit ik af met de wens, dat uw volgende contact met ons bedrijf een meer persoonlijk karakter heeft. U kunt dan zelf ervaren wat de VBI bedrijfscultuur inhoudt en hoe deze inhoud krijgt.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.vbi.nl


cp

Huissen

producent van prefab vloersystemen

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv