www.verkaart.nl
www.verkaart.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Installatieburo Verkaart bv

Technisch installatiebedrijf

De Verkaart Groep heeft als doel een professioneel, efficiënt en winstgevend resultaat te behalen met behulp van een onderscheidende aanpak die gerealiseerd wordt door een goede balans tussen klantgerichtheid, technische toepassingen, persoonlijke uitdagingen en de ondernemende Verkaart cultuur.

De Verkaart Groep is in 1961 opgericht en gedurende de jaren voortvarend gegroeid. Eind jaren ’90 is de tweede generatie ingestroomd met een zeer sterke toename van het personeelsbestand door autonome groei. Ten opzichte van het aantal medewerkers in 1995 is het personeelsbestand in 2002 zelfs verdubbeld tot ruim 200 medewerkers.

Wij stellen de opdrachtgever centraal. Deze staat in direct contact met de projectteams. Binnen de organisatie worden deze teams zoveel mogelijk voor gelijkgestemde doelgroepen ingezet.

De projecten zijn zo georganiseerd dat alle verantwoording en ondersteuning volledig binnen het team vallen. Zo draagt de leidinggevende van het projectteam naast de technische aspecten ook verantwoordelijkheid voor de financiële en facilitaire ondersteuning van zijn project. De voordelen die wij met deze opzet bereiken zijn zeer divers. De gecentraliseerde verantwoordelijkheid heeft een hoge mate van betrokkenheid tot gevolg. De opdrachtgever heeft een duidelijk aanspreekpunt en door deze manier van organiseren wordt een efficiënte interne communicatie bereikt.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2010, zonder verplichtingen en er loopt een tijdelijke actie tot 29 februari 2008: geen opstartkosten!

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.verkaart.nl


ia

's-Gravenhage

Technisch installatiebedrijf

Vergeet onze sponsors niet! Uw gratis vermelding op bouwnetwerk.com wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors. Klik ze af en toe eens aan en kijk wat ze te bieden hebben.

Alternatief voor AutoCAD
ZwCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.fietscad.nl


Having a party? Add some Irish ballads and pub songs!

Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2008 IDEOMA intelligent systems bv