www.zoontjens.nl
www.zoontjens.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Zoontjens Beton B.V.

Functionele, duurzame en esthetische dakoplossingen

Koploper in functionele, duurzame en esthetische dakoplossingen
Meer dan honderd jaar werken in de bouwsector heeft geleid tot een schat aan specialistische kennis en ervaring. Continu onderzoek en innovatie hebben kwalitatief hoogwaardige dakbestratingssystemen opgeleverd. Zoontjens is daardoor uitgegroeid tot een koploper op het gebied van dakinrichting op alle soorten vlakke daken.

Als internationaal opererend bedrijf van dakoplossingen voor parkeren, werken en wonen, heeft Zoontjens een aantal jaren geleden al een strategische visie ontwikkeld voor daken van de toekomst. Zoontjens wil haar leidende positie in Europa uitbouwen tot de expert op het gebied van functionele, duurzame en esthetische totaaloplossingen voor het dak.

De expert in specialistische en custom made dakoplossingen
Zoontjens is vaak al in de ontwerpfase van een project betrokken om in te kunnen spelen op de specifieke wensen van de architect. Zo worden op verzoek van de architect unieke kleurmonsters, deklagen of tegelformaten gemaakt om uiteindelijk het beoogde ontwerp te kunnen leggen. Door de sterke innovatiekracht kan vervolgens ook elke gewenste technische dakoplossing of custom made detail gerealiseerd worden.

Regie in één hand
Zoontjens treedt als aannemer op bij specialistische dakprojecten. Naast begeleiding in de ontwerpfase, dragen we zorg voor de planning, levering, installatie, het onderhoud en de garantie op de dakoplossingen. We zorgen ervoor dat de opdrachtgever in het geheel geen omkijken heeft naar de uitvoering van het werk. Elk project wordt nauwkeurig getekend, gepland en met de productie afgestemd en uitgevoerd. Doordat Zoontjens werkt met vaste nationale en internationale gecertificeerde onderaannemers en het project zelf begeleidt, kunnen we de expertise die we hebben opgebouwd, optimaal inzetten. Zoontjens streeft op alle fronten naar de hoogste service en kwaliteit.

Freedom of Design
Vrijheid van ontwerp staat hoog in het vaandel. In principe kunnen naar wens allerlei materialen, kleuren, formaten en patronen op het dak gelegd worden. Een prachtig voorbeeld hiervan is het megashoppingcenter in Montpellier, Frankrijk. Ook uniek zijn de dessins die de bekende ontwerper Baukje Trenning speciaal voor Zoontjens heeft ontworpen. Door een bijzondere structuur en ritmiek aan te brengen in beton creëert zij bijzondere patronen in de DreenDesign®-lijn.

Duurzaamheid
In de bouwsector wordt hard gewerkt aan duurzamere gebouwen, woningen en infrastructuren. Daken spelen een steeds grotere rol bij de verduurzaming van gebouwen en de leefomgeving. Daken zijn niet alleen noodzakelijk om gebouwen waterdicht en begaanbaar te maken, maar kunnen ook bijdragen aan de milieu- en klimaatproblematiek. Zeker gezien de enorme beschikbare vierkante meters in relatie tot de toenemende grondschaarste. Aan die visie wordt vanuit verschillende invalshoeken invulling gegeven, waaronder de in eigen beheer ontwikkelde milieutegels Dreen®NatureGreen.

Duurzaamheid is voor Zoontjens een belangrijk speerpunt. Daarom wordt continu verder gewerkt aan duurzamere processen en systemen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) maakt Zoontjens een specifiek beleid en volgt de kerngebieden uit de wereldwijde MVO-richtlijn ISO 26000.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.zoontjens.nl

T

cy

Tilburg

Functionele, duurzame en esthetische dakoplossingen


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2013 IDEOMA intelligent systems bv