www.zsa.nl
www.zsa.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

Zaanen Spanjers cs Architecten
BNA/BNI

Architectenbureau

Sinds de oprichting van het bureau in 1973 heeft Zaanen Spanjers cs een lange reeks bijzondere projecten ontworpen en gerealiseerd. Gebouwen, ruimten en producten die voldoen aan de eisen van eigenaren en gebruikers, kostenbewust en duurzaam.

Met een team van vaste medewerkers hechten we groot belang aan ontwerpkwaliteit en technische uitvoerbaarheid van iedere opdracht. Die combinatie van inzet en expertise is belangrijk om onze opdrachtgevers te voorzien van betrouwbare facts and figures, waarop zij hun beslissingen kunnen baseren. Het belang dat we hechten aan de technische kwaliteiten van ons werk verzekert dat alle projecten - van nieuwbouw tot restauratie en interieur - goed en economisch kunnen worden uitgevoerd.

Zaanen Spanjers cs wordt gevormd door Kees Spanjers, architect BNA|BNI, directeur en eigenaar van het bureau, en Ir. Gerrit Goudkuil, architect BNA en Radboud van Beekum, interieurarchitect BNO. Met een team van vaste medewerkers worden grote en kleine projecten van initiatief tot oplevering begeleid. Sinds 1999 zijn wij ook aktief in de Verenigde Staten van Amerika. In samenwerking met de (Nederlandse) architect Theo Prudon FAIA/BNA kunnen wij vanuit New York een volledig gelicenseerd dienstenpakket aanbieden.

Ons werkveld bestrijkt het gehele veld van de architectuur, van haalbaarheidsadviezen en programma’s van eisen tot inrichting en onderhoud. Met de nadruk op openbare en culturele gebouwen en publieke interieurs, varieert onze opdrachten portefeuille van nieuwbouw projecten tot het hergebruiken, renoveren en/of uitbreiden van bestaande gebouwen en het inrichten van binnen- en buitenruimtes. Gerealiseerd zijn theaters, concertzalen, bibliotheken, muziekscholen, gezondheidscentra, café’s en restaurants, winkels, woningen en woningcomplexen, kantoren en parkeergarages. Ondanks de grote variëteit delen al die projecten één visie: dat creativiteit in dienst staat van pragmatisch handelen.

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer belangrijke Nederlandse vastgoed ontwikkelaars, zoals ING Vastgoed, Amstelland Ontwikkeling en NS Vastgoed, Nederlandse gemeentebesturen, zoals Leiden, Ede en Delft, culturele instellingen als de Meervaart, het Nederlands Philharmonisch Orkest en Bibliotheek Amsterdam, bedrijven als Koninklijke Ahrend en BN International, instellingen als de Universiteit van Amsterdam en Amsterdamse Huisartsen Vereniging, ondernemers zoals de Shoebaloo schoenwinkels en het Cobra Café, en vele particulieren.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.zsa.nl

I

bo

Amsterdam

Architectenbureau


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv