abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

11 juni 2008

Documentenbeheer via het web

Autodesk heeft dit schitterende product al jaren in haar suite, maar er zijn toch maar weinig bedrijven die hier echt mee aan de slag zijn. Dat komt deels door de hoge prijs die Autodesk er jaarlijks voor vraagt en anderzijds door de aanwezigheid van zeer goede alternatieven, zoals File2Share, lang geleden opgezet door Rijnja Repro.

Organiseer uw revisieproces via internet
In elk bouwproject wordt nauw samengewerkt, waardoor er veel papier heen en weer gaat tussen de partijen. Met onze internetdienst Buzzsaw kunt u dit proces verbeteren door het geheel of gedeeltelijk digitaal te maken. De samenwerking wordt nog intensiever doordat het afdrukken en versturen niet meer pers� nodig is en dus geen drempel meer vormt in de uitwisseling van tekeningen, planningen, bestekken en andere documenten. Daarbij ontstaat er auomatisch een waterdicht archief van alle communicatie. In samenwerking met Autodesk, de makers van AutoCAD, Revit en ADT, kunnen wij voor u een documentenbeheeromgeving opzetten via een beveiligde website waarover u de baas bent. U kunt met Buzzsaw dertig dagen lang experimenteren. Daarna kunt u er voor kiezen om deze manier van werken over te nemen door een abonnement af te sluiten. Deze documentenbeheeromgeving is zeer goed beveiligd en heeft een voorziening om AutoCAD-tekeningen via internet te bekijken en afdrukken. Het helpt u enorm bij het bijhouden van de wijzigingen en zorgt ervoor dat uw collega's en projectpartners altijd over de laatste revisies beschikken, zonder dat u zelf nog ��n document verstuurt. Om ermee te werken is geen bijzondere kennis nodig, want alles werkt via de Internet Explorer. Het beheer ervan doet u zelf, zoals nieuwe gebruikers en projecten aanmaken, en wij kunnen u daarbij ondersteunen.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv