abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Nieuws van 2015 over CAD-toepassingen

Gezocht: verdelers GstarCAD voor België!
27/5/16 Levert u software en ondersteuning op het gebied van CAD in België? Overweeg dan eens een partnerschap met IDEOMA voor het programma GstarCAD. We hanteren geweldige partnerkortingen!


Kan ik GstarCAD gemakkelijk overzetten naar een andere computer?
1/6/15 Ja!
Ga naar het aparte programma genaamd GstarCAD License Manager, klik de licentieregel aan en klik op ‘Return License‘ en dan ‘Return On-line‘. De licentie wordt daarmee online klaargezet voor gebruik vanaf een andere computer.

Naar het laatste nieuws

Naar het nieuwsarchief

Nieuws van 2015 over Management-toepassingen

Kan ik Bluebeam gemakkelijk overzetten naar een andere versie?
1/6/15 Ja!
Als u al een Bluebeam Revu-licentie hebt, ongeacht hoe oud deze is of van welke editie, dan kunt u die voor ongeveer de helft van de nieuwprijs omzetten naar de laatste versie van een willekeurige editie. De editie Standard is de goedkoopste en zeer professioneel bruikbaar (dus geen lokkertje voor een duurdere versie). De CAD en eXtreme edities zijn wat duurder, maar nog steeds heel snel terugverdiend als u er werk voor hebt. Zelfs als u besluit om kort na de aanschaf uw Standard-editie toch nog om te zetten naar een eXtreme, dan kost dit maar een paar tientjes extra. De gratis proefversie is er ondermeer voor het beoordelen van uw editiekeuze.


Met hoeveel mensen kan ik gebruik maken van één Bluebeam-licentie?
1/6/15 Met zoveel als u licenties hebt aangeschaft.
U kunt Bluebeam Revu op al uw computers installeren, zodat u overal de beschikking hebt over deze handige software. De eerste 30 dagen heeft u alle functionaliteiten van Bluebeam Revu om te ontdekken dat u er gemakkelijk mee overweg kunt en het snel terug zult verdienen. Na de 30 dagen heeft u per computer en per gebruiker een licentie nodig. Als dat 1 gebruiker op 1 computer is, dan is dat dus gewoon 1 licentie. De gegevens voor de licentie ontvangt u bij aanschaf en voert u eenmalig in. Die ene licentie kunt u echter met twee klikken van de computer afhalen en online parkeren bij Bluebeam. Dan gaat u naar een andere computer en geeft u dezelfde licentiegegevens in en kunt u aan de slag. Een licentie is dus erg gemakkelijk over te zetten. Bijv. aan het einde van de dag doet u de twee klikken op uw vaste computer om de licentie online te zetten en thuisgekomen of ergens onderweg doet u de twee klikken op uw laptop om de licentie op te halen. Bij meerdere licenties geldt dit ook. Als u extra licenties bestelt, dan kunnen er meerdere gebruikers tegelijkertijd de licentie op hun computer hebben, maximaal zoveel als waar u recht op hebt. Op welke computers dat is, is nog steeds flexibel via de genoemde twee-klikken-methode, omdat op alle computers dezelfde licentiegegevens worden ingevoerd.


Welke Bluebeam-editie is het meest geschikt voor mij?
4/5/15 Die veel gestelde vraag kregen we vandaag weer eens en hier is ons niet zo verrassende standaardantwoord: Bluebeam Revu Standard.

We denken dat de standaardversie het meest geschikt voor u is, waarbij we aannemen dat u:
  • aantekeningen wilt maken op PDF-bestanden.
  • voornamelijk PDF-bestanden ontvangt die door anderen zijn gemaakt.
  • hoeveelheden wilt bepalen, dus meten op schaal in de PDF's
  • de gemeten gegevens wilt doorzetten naar bijv. Excel of een ander calculatiepakket
  • dat u niet met 3D PDF-bestanden werkt (dat is de CAD-editie).
  • dat u niet intelligente invulformulieren wilt maken (dat is eXtreme)
  • dat u geen ingewikkelde processen wilt automatiseren (ook eXtreme)
In alle gevallen geldt dat u bij twijfel het pakket het best even kunt uitproberen. Dit kan 30 dagen gratis. Ook kunt u voor een gereduceerde prijs op een zwaardere versie overstappen, mocht u toch meer willen dan Bluebeam Revu 2015 Standard.

De standaardversie is meestal genoeg en er zitten geen kleine lokkertjes in waardoor u opeens de duurdere versie nodig blijkt te hebben. Ik ken veel andere software waar dat wel zo is. We hebben heel veel klanten die al jaren op de standaardversie zitten en daar heel professioneel mee werken.


Naar het laatste nieuws

Naar het nieuwsarchief


Diverse hard- en softwareOpen uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!

IDEOMA supertool
Hoeveelheden bepalen
HoeveelIDEOMA database-producten

IDEOMA Relatie
Relatie


IDEOMA Document
Document


IDEOMA Uren
Uren


IDEOMA Kadastraal
Kadastraal


IDEOMA Grondwater
Grondwater


IDEOMA Riool
Riool


IDEOMA Klacht
Klacht


IDEOMA Toolbox
ToolboxEr zijn meer database-producten dan hier weergegeven.Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Klik dan op "Meer info" hieronder.Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina's bekeken. Bekijk hier de statistieken
Wat vindt u van deze pagina?
zeer goed goed matig slecht, omdat:
Bij matig of slecht graag uw emailadres:


Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv