abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht 6/9/04 Klik hier voor de nieuwe functies in VIZ 2005.


1/6/04 Klik hier voor de verschillen tussen VIZ 4, Viz Render 2005, Viz 2005 en Max 6.


CAD-nieuws 20 - 4 oktober 1999

3D Studio VIZ versie 3

De nieuwe versie van 3D Studio VIZ van Autodesk is uit! Met dit krachtige stukje software kunnen architecten, planologen, werktuigbouwkundigen en andere professionele ontwerpers gedurende het hele ontwerpproces gebruik maken van ontwerpvisualisatie.

Foto 3D Studio VIZ 3D Studio VIZ versie 3 is een compleet 3D modelleerpakket en kan zowel zelfstandig als met diverse Autodeskproducten worden gebruikt, zoals AutoCAD LT 2000 en AutoCAD 2000. Ook de 3D objecten van aanstaande versies van Land Development en Architectural Desktop worden door 3D Studio VIZ herkend.

3D Studio VIZ is echt een toegevoegde waarde in vrijwel elke fase van het ontwerp. U kunt uw ontwerpen direct in 3D Studio VIZ maken om ze vervolgens over te brengen naar uw CAD-omgeving voor verdere gedetailleerde uitwerking. Andersom is ook mogelijk, i.e. eerst uw ontwerp maken in de CAD-omgeving en vervolgens gebruiken in de VIZ-omgeving voor verdere visualisatie en animatie.

Versie 3 biedt onder meer de volgende nuttige verbeteringen:

Met DWG Linking kan een willekeurig aantal 2D en 3D AutoCAD-bestanden gekoppeld worden, inclusief bestanden van producten uit de nieuwe Design 2000-serie van Autodesk, waaronder AutoCAD Architectural Desktop (ADT), AutoCAD Mechanical Desktop (MDT), AutoCAD Map en AutoCAD Land Development Desktop (LDD). Wijzigt u bv. een aan VIZ gekoppeld gebouw- of terreinmodel met resp. ADT en LDD, dan wordt deze met ��n druk op de knop bijgewerkt in 3D Studio VIZ. Zo kunt u uw project dus in vrijwel elke fase snel voorzien van fotorealistische presentaties!

Met de nieuwe Asset Browser kunt u materialen, texturen, achtergronden en 3D-inhoud zelfs direct van het Internet halen om ze onmiddellijk in de 3D Studio VIZ-omgeving te gebruiken, zonder hiervoor VIZ af te hoeven sluiten. Bitmaps en andere ondersteunende formaten die op het WEB zijn te vinden kunnen direct in uw sc�ne worden gesleept. Het is dus mogelijk om bij een wegontwerp even snel een achtergrond van Internet te halen om hiermee uw visualisatie nog meer kracht bij te zetten.

Met de nieuwe aanpasbare werkomgeving kunt u het systeem naar uw eigen voorkeur inrichten en vooraf ingestelde werkomgevingen klaar zetten, zodat u snel kunt wisselen tussen civieltechnische, constructieve of bouwkundige gebruikersprofielen.

Het nieuwe lagensysteem is zo opgezet dat u uw 3D-ontwerpen in VIZ met evenveel gemak kunt beheren als in AutoCAD 2000. Ook de lagen van een gekoppelde AutoCAD-tekening kunnen hiermee worden bediend.

Instance- en reference-objecten stellen u in staat om wijzigingen die in een bepaald object worden aangebracht, overal waar dit object voorkomt consequent door te voeren. M.a.w. past u een raam aan, dan veranderen de andere ramen direct mee en kunnen toch hun eigen eigenschappen worden bewaard.

Verder is het afdrukken van de ingekleurde beelden vernieuwd en zijn er nieuwe modelleermogelijkheden, waarmee u snel complexe 3D-vormen kunt boetseren alsof u met een tastbaar object werkt.

Voor meer nuttige verbeteringen klik hier!

Bel voor meer informatie met IDEOMA (071-5414455).
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv