abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 21 - 8 december 1999

AutoSketch 7, voor wie net wat meer wil dan een DWG-viewer

Afbeelding vergroten Op dit moment is AutoSketch versie 7 leverbaar. Nieuw in dit tekenpakketje van Autodesk is onder andere de Content Librarian, waardoor zeer snel symbolen, vlakvullingen en arceringen in uw ontwerp kunnen worden gesleept, hetgeen de flexibiliteit van dit pakket nog meer vergroot. Verder wordt, naast de al gebruikelijke bmp-support, nu ook het JPEG-formaat ondersteund waarmee u voor presentaties nog beter uit de voeten kunt. AutoSketch versie 7 is bij IDEOMA leverbaar voor een prijs van Hfl 295,-- (excl. btw). Vraagt u ons ook gerust om onze opleiding AutoSketch van ��n dag, waarin u onder meer leert om snel een samengestelde tekening met diverse schalen op te stellen.

Klik hier voor de beschrijving van AutoSketch

Naast AutoSketch versie 7 is op dit moment ook QuickCAD Millennium versie 7 leverbaar. Nieuw in deze versie zijn de AutoSnap-functionaliteit, de Content Librarian waardoor arceringen en symbolen snel in uw tekening kunnen worden gesleept, functies voor het plaatsen van teksten en een help-interface.

Gratis AutoSketch 7 bij aanschaf van 3D Studio VIZ

Indien u gratis in het bezit wilt komen van AutoSketch 7, bestelt u dan voor het einde van dit jaar een nieuwe licentie 3D Studio VIZ 3 bij IDEOMA. Met deze visualisatie-software kunt u uw ontwerp extra kracht bijzetten en opdrachtgevers nog meer overtuigen. Met AutoSketch 7 beschikt u dan tevens over een handig pakket voor het maken van schetsontwerpen in het DWG-bestandsformaat.

Alle prijzen in ons CAD-nieuws zijn excl. BTW
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv