abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 21 - 8 december 1999

GB Software introduceert POINT Localizer voor ADT

GB Software brengt in samenwerking met het zweedse bedrijf Point voor de Benelux en Scandinavi� een toevoeging op de markt voor AutoCAD Architectural Desktop, genaamd POINT Localizer. Daarmee sluit AutoCAD ADT perfect aan op de nederlandse normen en bouwmethoden.

POINT Localizer bevat een viertal landspecifieke aanpassingen.
  • Vertaling van alle bouwkundige functies van Architectural Desktop, helpbestanden en handleidingdelen naar het nederlands. Dit omdat het prettiger is te werken met bijvoorbeeld spouwmuren in plaats van met 'cavity walls'. Deze nederlandse versie wordt tezamen met de deense, finse, noorse en zweedse versies op ��n CD uitgebracht.
  • Verder worden door alle betrokken POINT-bedrijven lokale marktstandaarden, zoals het GB CAD-Afsprakenstelsel, aan de lokalisatie toegevoegd. Hierdoor kan men in het nederlands werken volgens de zweedse of noorse normen.
  • Toevoeging van lokaal gebruikelijke representaties van wanden, kozijnen, deuren en trappen in uw tekeningen en standaardbibliotheken van bouwelementen. Het gaat hier duidelijk niet om nieuwe bouwkundige of installatietechnische objecten, omdat Autodesk daarvoor zelf nog het nodige gaat ontwikkelen.
  • Toevoeging van specifieke belgische aanpassingen aan de POINT Localizer hetgeen de toepasbaarheid van het product voor internationaal opererende organisaties verbreedt.
De POINT Localizer voor AutoCAD Architectural Desktop moet nog deze maand leverbaar zijn.

GB Architectuur 5.2 en 5.5

Inmiddels zijn GB Architectuur 5.2 en 5.5 volop leverbaar. Beide versies bevatten een aantal aanzienlijke functionele uitbreidingen ten opzichte van de voorgaande versie, welke kortweg kunnen worden samengevat onder de noemers flexibiliteit in gebruik en bedrijfsgerichte aanpassingen, interfaces, snelheid en stabiliteit.
Versie 5.2 is speciaal ontwikkeld voor het AutoCAD 14 platform. Versie 5.5 biedt dezelfde bouwkundige mogelijkheden maar dan voor AutoCAD 2000. Om van de nieuwe GB-functionaliteiten gebruik te kunnen maken hoeft u dus niet pers� naar het nieuwste AutoCAD-platform te migreren.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv