abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzichtCADM-nieuws 22 - 11 februari 2000

Trainingsruimte IDEOMA vol met platte monitoren?

Sinds kort staat de trainingsruimte van IDEOMA juist niet vol met prachtige platte 15" TFT-monitoren! Wist u dat u ze bij IDEOMA ook kunt bestellen voor uw eigen werkplek? Op dit moment heeft Hitachi de 15" en 18" (ideaal voor CAD-toepassingen) monitoren leverbaar. De resolutie is respectievelijk 1024 x 768 en 1280 x 1024. Beide monitoren hebben een kijkhoek van 160 graden. Globaal heeft de TFT-monitor de volgende voordelen:
  • neemt weinig ruimte in op de werkplek
  • stilstaand stralingsloos beeld door het ontbreken van de beeldbuis
  • lager energieverbruik
Belt u met IDEOMA voor meer details van deze schitterende monitoren of ervaar tijdens ��n van onze opleidingen.

Opleiding Microsoft Project 98

Wist u dat u bij IDEOMA ook terecht kunt voor een opleiding MS Project 98? Met behulp van deze software zijn projectleiders in staat om hun projecten op een overzichtelijke manier te beheren. Status, inzet van mankracht, gewijzigde aanleverdata van materialen en knelpunten kunnen door middel van schema's en diagrammen op een overzichtelijke manier worden weergegeven, waardoor snel inzicht kan worden verkregen in het verloop en de duur van een project.
In de 2-daagse opleiding MS Project 98 leert u o.a een planning op te zetten, taken in te voeren en afhankelijkheden vast te leggen, de vormgeving van een planning aan te passen, resources (mensen en middelen) op te nemen in een planning en te werken met meerdere projecten. De eerstvolgende opleiding staat gepland voor 19 en 27 april a.s. U kunt zich opgeven door de achterzijde van dit CADM-nieuws in te vullen en aan ons te retourneren.

Naast de verkoop van CAD-geori�nteerde software kunt u bij IDEOMA ook terecht voor kantoorsoftware op velerlei gebied, zoals full suites en updates van de Microsoft Office-producten. Ook van het Microsoft Open License Program kunnen wij u alles vertellen.

Tool van de week

Taludarceringen Echt een uitkomst voor civiele tekenaars is het hulpprogramma Taludarc. Dit programma tekent een taludarcering vanaf een willekeurige polylijn naar andere polylijnen, lijnen, bogen of cirkels. Het programma vraagt eerst om de afstand tussen de taludstreepjes. De kleur van het korte taludstreepje is vooraf instelbaar. Wanneer in het ontwerp de insteek of de teen van het talud moeten worden gewijzigd (bv. door nieuwe hoogtegegevens), kan mbv Taludarc de arcering razendsnel opnieuw worden weergegeven nadat de oude lijntjes zijn verwijderd. Taludarc bevindt zich vanzelfsprekend in onze Toolboxdatabase en kan voor slechts Hfl 50,-- worden aangeschaft (minimale afname bij aanschaf hulpprogrammatuur Hfl 150,--).

De laatste AutoCAD's met Hfl 1.000,-- korting

Nog altijd kunt u bij IDEOMA een enkele licentie AutoCAD 2000 aanschaffen voor de prijs van Hfl 6.295,--. en AutoCAD LT 2000 voor Hfl 1.345,--. Beide aanbiedingen gelden echter nog zolang de voorraad strekt dus bestel nu snel want op = echt op ! Bent u van plan om in ��n keer meerdere licenties van AutoCAD 2000 aan te schaffen, bel ons dan voor n�g meer interessante kortingen. Tenslotte goed nieuws voor de LT-gebruikers: AutoCAD LT 95 is nog te updaten tot 31 maart en IDEOMA levert AutoCAD LT 2000 tegenwoordig met een CD met Nederlandstalige helpbestanden.

CADM-nieuws nalezen via www.ideoma.nl

Vanaf dit moment kunt u deze en de vorige CAD-nieuwsbrieven in kleur bekijken via internet. U krijgt eerst van elke editie de inhoudsopgave te zien met de onderwerpen, zodat u de informatie heel selectief tot u kunt nemen. Binnenkort wordt ook het gedeelte over de tools in een nieuw jasje gegoten en geactualiseerd. De HTML-pagina's en de menu's die u dan te zien krijgt worden volautomatisch gegenereerd vanuit IDEOMA Toolbox Plus, ��n van onze databaseprogramma's op basis van Microsoft Access 97, waarover meer in het volgende CADM-nieuws.

(Alle prijzen zijn excl. BTW)
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv