abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CADM-nieuws 23 - 14 april 2000

Actrix Technical 2000 Leverbaar!

Actrix 2000 is d� ontwerptool van Autodesk voor het tekenen van schema’s en grafieken, met name voor vakgebieden als facility management, electrotechniek en telecommunicatie. Dankzij de ActiveShapes-technologie kunnen zeer snel eenvoudige schematekeningen worden gecre�erd. Met Actrix 2000 kunnen o.a. AutoCAD 2000 tekeningen worden ingelezen. Verder ondersteunt Actrix 2000 Xref’s, Paperspace Layouts en de ObjectDBX-technologie. Met de interactieve Shape Editor kunnen bovendien snel en eenvoudig Active Shapes worden bewerkt. IDEOMA levert Actrix Technical 2000 tijdelijk voor de prijs van Hfl 725,-- (excl. BTW).

AutoManager Workflow 6.11

Sinds kort is de nieuwe Maintenance Release van AutoManager Workflow, versie 6.11, leverbaar. Nieuwe, vebeterde items in deze versie zijn o.a.:
  • Ondersteuning van AutoCAD Mechanical 2000 Power Pack en Mechanical Desktop 4 (Power Pack);
  • Ondersteuning voor AutoCAD LT 2000 en GTX RasterCAD 6.0;
  • Viewing van "geclipte" xref’s en van Non-rectangular viewports en verbeterde viewing van constructielijnen, dimensies en fonts.

Klik hier voor meer informatie over AutoManager Workflow

Heeft u nog een oude HP Printer in te ruilen...?

Dan kunt u nog t�t 1 oktober a.s. gebruik maken van het HP DesignJet Inruilprogramma. Met deze actie kunt u tot maximaal Hfl 1.920,-- terugkrijgen voor uw oude printer of plotter wanneer u een nieuwe HP DesignJet uit de 1000-serie aanschaft. Inruilkortingen gelden ook bij aankoop van een DesignJet uit de 2000- en 3000 serie. Hiernaast biedt HP via de speciale Remarketing actie "als nieuw" producten aan tegen een aanzienlijke korting. Belt u met IDEOMA voor de voorwaarden van deze acties!

Extra Express Tools in AutoCAD 2000

Vindt u bepaalde Express Tools in AutoCAD 2000 al erg nuttig, dan kunt u met de "extra express tools" van AutoCAD 2000 al helemaal uw lol op. Deze extra tools bevatten o.a. een functie om door alle lagen in uw tekening te wandelen. Op die manier kunt u snel zien welke objecten op welke laag staan en op die manier een goede controle uitvoeren over uw tekenwerk.

Afbeelding vergroten

Naast de "Layer Walk" functie bevatten deze Express Tools o.a. een functie voor het gecombineerd "trimmen en extenden" van objecten en de "Fast Select" optie, waarmee ��n object geselecteerd moet worden en waarbij vervolgens alle objecten die snijden met dat specifiek geselecteerde object, meegeselecteerd worden. Ook bevatten deze Express Tools een functie om een breakline te plaatsen, waarbij een polylijn met een in hoogte instelbaar "breaksymbool" geplaatst wordt.


Klik hier om de Express Tools voor AutoCAD 2000 en 2000i te downloaden (2.7 Mb).
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv