abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CADM-nieuws 24 - 14 juni 2000

IDEOMA wapeningstools nu ook geschikt voor AutoCAD 2000

Afbeelding vergrotenIDEOMA beschikt al lange tijd over een aantal nuttige hulpprogramma’s onder de verzamelnaam Rebar voor het maken van wapeningstekeningen volgens de NEN en/of British Standard. Inmiddels zijn deze tools ook geschikt voor AutoCAD 2000. Rebar voorziet in enkele werkbalken waarmee zo min mogelijk instellingen kunnen worden gekozen, zoals de hart-op-hart-maat, de staalsoort en de wapeningslaag (onder/boven/beide/1e/3e). De richting van de hoofdwapening regelt u eenvoudig door het UCS in te stellen. De 2e en de 4e wapeningslaag worden automatisch bepaald uit de langste richting van de getekende staven. U kunt direct beginnen met het tekenen van staven door de gewenste staafdiameter te kiezen. De looplijnen van de staven kunt u direct na elke staaf of naderhand van meerdere staven tegelijk aangeven, waarbij het aantal staven wordt geteld, de tekst wordt geplaatst, het laagsymbool en het staafnummer. De staven kunt u achteraf hernummeren. Het aantal staven kunt u opnieuw laten bepalen nadat u bv. een sparing hebt verplaatst m.b.v. de stretchfunctie van AutoCAD. Natuurlijk kan ook een vast aantal staven worden opgegeven. Alle getekende staven worden per diameter en staafnummer samengevat in de hoeveelhedenstaat. Ook zijn er knoppen voor het bepalen van laslengtes, het aanpassen naar standaardlengtes en het tekenen van wapenigsnetten en balkdoorsnedes met bijbehorende beugelvormen. Over deze tools is nog veel meer te vertellen. Kijk hier of bel voor de uitgebreide documentatie. IDEOMA levert deze wapeningstools tijdelijk voor de introductieprijs van Hfl 495,-- in combinatie met een installatie- en opleidingsdag.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv