abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

Groot nieuws voor LT-grootverbruikers

Voor de gebruikers van AutoCAD en diverse daarop gebaseerde producten is het Autodesk Subscription Program al een behoorlijke tijd beschikbaar. Nu is deze kosten en tijd besparende optie ook mogelijk voor grootverbruikers van AutoCAD LT. De nadruk wordt gelegd op grootverbruikers, want er is een minimale eerste aanschaf van 50 stuks AutoCAD LT subscription vastgesteld. Maar als u 50 licenties of meer in huis heeft, is deze subscription toch wel erg aantrekkelijk. Zo heeft u bij gebruik van het Subscription Programme bijna geen omkijken meer naar het updaten van uw AutoCAD LT licenties. U krijgt de nieuwe updates gewoon toegestuurd. Dat scheelt natuurlijk aanzienlijk in tijd en dus ook geld. Daarbij komt ook nog eens dat een jaar subscription stukken goedkoper is dan een enkele versie-update. Dan tellen we daar het gemak van de budgettering nog bij op, want u weet natuurlijk van tevoren precies waar u aan toe bent. Alles bij elkaar is de subscription voor AutoCAD LT toch een heel handig en kostenbesparend systeem. Alleen jammer dat het nog niet voor losse LT-licenties leverbaar is.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv