abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

GRAITEC Advance Beton en Staal

Graitec is een europese softwareproducent die al behoorlijk wat jaren actief is in de beton- en staalbouw. Met de geheel op de Nederlandse situatie gelokaliseerde pakketten Advance Beton en Advance Staal leveren zij twee prima toepassingen voor beton- en staaltekenen in AutoCAD. De producten worden gekenmerkt door de gebruiksvriendelijkheid en de hoge mate van automatisering van veel voorkomende werkzaamheden. Zo kunt u in Advance bijvoorbeeld uw hele constructie opbouwen en daarna automatisch diverse tekeningen genereren voor maatvoering, doorsneden, annotaties, symbolen en nog veel meer. Er wordt een uitgebreide bibliotheek met standaardsymbolen en kant en klare bouwdelen meegeleverd, waarmee u uw tekening snel kunt opbouwen. Natuurlijk behoudt de tekenaar wel de vrijheid om geheel handmatig te werken. Zo kan men in Advance naast het ontwerp ook de details nauwkeurig uitwerken. De software is Nederlandstalig, werkt geheel volgens de Nederlandse en Europese normen en kan zowel met 2D tekeningen als met 3D modellen (ADT) overweg.

Kortom, Graitec gaat u een flinke tijdbesparing opleveren. Ook deze producten gaan wij tonen op onze CADM-show op woensdag 21 april in het Archeon te Alphen aan den Rijn, dus noteer die datum in uw agenda en meld u snel aan.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv