abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

21 april 2006

Plattegronden inrichten via internet

Met de komst van Floorplanner is het nu mogelijk om in AutoCAD getekende plattegronden om te zetten naar een interactief plaatje, zodanig dat anderen uw plattegrond kunnen inrichten via internet.

Klik hier om het zelf te ervaren. Draai aan uw muiswieltje om in te zoomen, klik op het bankstel om het te verplaatsen. Sleep nieuw meubilair in de ruimte en gooi het oude eruit. Bekijk eens hoeveel vierkante meter de woonkamer is. Kortom, leef u lekker uit en stelt u zich eens voor hoe uw opdrachtgever dit zou waarderen!

Natuurlijk leidt dit tot creatieve idee´┐Żn en dus tot meer vragen. B.v. "kan het ook met een A0?", "kan ik m'n inrichting ook opslaan?" of gewoon "wat kost dat en wanneer staat het op mijn site?". Neem gerust contact met ons op, want we vertellen u heel graag meer hierover.

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv