abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Foxit
Naar www.foxit.com


PhantomPDF voor al het niet-technische PDF-werk

8/5/20 Er is steeds meer vraag ontstaan naar een betrouwbare en betaalbare aanvullende PDF-oplossing naast het technische PDF-werk, waarvoor we al jaren Bluebeam aanbevelen. Hiervoor hebben we voor u PhantomPDF van Foxit geselecteerd uit het woud van PDF-oplossingen. Foxit is een bekende speler op deze markt en is niet weg te denken, dus een zorgeloze keuze. Mocht u Foxit nog niet kennen, dan helpen we u graag op gang met dit degelijke stukje gereedschap, maar ook upgrades of contractverlengingen kunt u nu gewoon via IDEOMA regelen. Lekker makkelijk.   

Nieuws rond Foxit

Verkoop PhantomPDF gestopt

2/11/20 Met ingang van vandaag stoppen wij de verkoop van PhantomPDF, omdat er zo goed als geen vraag naar blijkt te zijn. We hadden het graag nog wat langer in ons assortiment gehad, omdat zoiets nu eenmaal tijd nodig heeft, maar Foxit wilde sneller resultaat zien en bij IDEOMA kunnen nog altijd geen omzet uit de hoge hoed toveren. Onze excuses dat we u hiermee hebben benaderd en nu bakzeil moeten halen.


PhantomPDF versie 10 is uit!

8/5/20 Foxit meldt de lancering van de nieuwe versie 10. Voor wie Foxit nog niet kende: het werkt supersnel, is vriendelijk geprijsd, goed in te regelen voor grote organisaties, kan een PDF-bestand maken van roept-u-maar, zelfs van een webpagina, levert een PDF-printer om vanuit elk programma naar PDF te kunnen printen, levert OCR tekstherkenning om PDF‘s die foto‘s of scans bevatten doorzoekbaar te maken op de teksten daarin, kan opslaan in allerlei PDF/A-versies, kan invulformulieren maken, pagina‘s samenvoegen, draaien, stukken eruit knippen en plakken, foto‘s tussenvoegen en, last but not least, lengte- en oppervlaktemetingen doen. Open je dan die PDF met notities en wat metingen in Bluebeam, dan kun je er zo mee verder. Een prachtig een-tweetje, dus: Foxit voor het niet-technische PDF-werk, Bluebeam voor de rest. Gewoon snel te regelen via IDEOMA en met inhoudelijke kennis voor als er even iets niet wil lukken.

Werkt u al met PhantomPDF en wilt u weten wat er voor u nieuw is, bekijk dan de Revisiegeschiedenis (engelstalig).

Mocht het bovenstaande verouderd zijn, het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu


Bekijk hier een korte demo waarin twee versies van hetzelfde PDF-contract worden vergeleken. Wie het al gebruikt kan zich niet meer voorstellen hoe dat vroeger ging, zonder Foxit.Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv