abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Google Maps

Voorbeelden Google Maps/Earth

14/4/19 Vandaag hebben we deze pagina bijgewerkt voor de nieuwe Google Maps JavaScript API. Die was nogal veranderd van versie 2 naar 3, maar alles werkt nu weer. De onderliggende KML-bestanden hebben niet hoeven aanpassen.


4/2/10 Een voorbeeld van het publiceren van grondwaterstanden, gemaakt m.b.v. IDEOMA Grondwater. De actuele grondwaterstanden vindt u op de grondwaterstandenpagina van Wareco.


Nieuws rond Google Maps

5/10/21 Voor een alternatieve manier om interactieve kaarten te maken, zie Leaflet.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu


Tip: in Google Maps kunt u gewoon afstanden opmeten door naar "Mijn kaarten" te gaan en bij "Geselecteerde content" het "Hulpprogramma voor afstandsmeting" aan te klikken.

Hierboven ziet u de peilbuizen van de gemeente Den Haag, zoals binnenkort ook te zien op www.grondwaterindenhaag.nl2/6/08 Het is ongelofelijk wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is via uw webbrowser. Hierboven ziet u een voorbeeld van het wegbeeld van de Rijndijk, bij IDEOMA "aan de overkant" in Hazerswoude-Rijndijk. De foto's kunt u aanklikken om ze te vergroten. Vergeet niet op de nieuwe knop "Earth" te drukken, want je gelooft je ogen niet!

Druk op F5 (verversen) als u de animatie nogmaals wilt zien.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv