abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Citrix Online

Citrix Online is een gerenommeerde leverancier van online-toepassingen met een grote naam op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Daarom en vanwege het grote gebruiksgemak hebben voor deze techniek gekozen voor onze websupport en webdemo's.

Om Citrix Online te starten klikt u op het logo hiernaast (of rechtsboven in het hoofdmenu van www.ideoma.nl).

Als u dit ziet, staan uw instellingen goed. Webdemo
Als alles goed werkt, dan wordt de meetingsoftware van CitrixOnline automatisch opgestart en stopt het proces met de vraag om een Meeting ID. Op dat moment weet u zeker dat de instellingen op uw computer goed staan en kunt u ons bellen. Wij starten dan de meeting en noemen u de code. Door die in te voeren en uw naam en emailadres in te vullen, meldt u zich aan bij de medewerker van IDEOMA die u aan de lijn hebt. Op dat moment kan nog niemand van IDEOMA op uw systeem kijken, maar kijkt u mee op de computer van de IDEOMA-medewerker. Op dat moment kunnen we u dus een webdemo verzorgen.

Websupport
Voor websupport geldt het bovenstaande en gaan we nog iets verder: we maken u presentator in de webmeeting. U krijgt de vraag om uw scherm te tonen aan de medewerker van IDEOMA. Pas als u dat bevestigt, kunnen wij zien wat er op uw computer gebeurt. U kunt ons ook de bediening van het toetsenbord en de muis geven, zodat wij een probleem snel voor u kunnen onderzoeken en oplossen. Op dat moment hebt u nog altijd de volledige controle over uw computer en kunt u elk moment ingrijpen.

Kunnen anderen meekijken?
Alleen de deelnemers aan de webmeeting kunnen meekijken. De verbinding is net zo beveiligd als internetbankieren (https) en u ziet altijd wie de andere deelnemers zijn (meestal alleen de IDEOMA-medewerker).

Kan de verbinding na afloop van de webmeeting worden hersteld zonder mijn toestemming?
Nee. Iemand die de webmeeting verlaat en er opnieuw in wil, moet het aanmeldingsproces altijd opnieuw doorlopen. Als de webmeeting nog loopt, dan kan hetzelfde Meeting ID worden gebruikt.

Vergelijkbare technieken

Vergelijkbare technieken kunt u vinden op www.yuuguu.com (voor persoonlijk gebruik gratis!) en www.teamviewer.com.
Bekende problemen
Als alles goed gaat vraagt de server u om een Meeting ID (nadat u op het CitrixOnline-logo hebt geklikt), maar door de beveiligingsinstellingen van uw computer kunt u de melding krijgen "Cookies Required". Dit is een normale beveiligingswaarschuwing, maar een webmeeting zal in dit geval niet direct lukken. Er zijn andere instellingen nodig om een webmeeting mogelijk te maken. Bij gebruik van Internet Explorer zijn dat de volgende stappen:

Open het menu Extra (links naast Help) en kies Internet-opties en klik op het tabblad Privacy.



Kies Websites en geef bij Adres van de website op: gotomeeting.com en druk op Toestaan.



Druk 2x op OK en probeer de webmeeting nogmaals te starten (klik op CitrixOnline via het hoofdmenu van www.ideoma.nl)

Als alles goed gaat vraagt de server u om een Meeting ID. Die geven we u zodra we telefonisch contact hebben aan het begin van de webmeeting.
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!



Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv