abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over Linegon

Even voorstellen: Linegon

--- Onderstaande is verouderd ---

20/9/18 We zijn erg blij dat we u mogen laten kennis maken met een nieuw stukje software van Nederlandse bodem: Linegon.

Het is een reactie op het zeer snel in prijs gestegen Bluebeam. Ookal is Linegon voorlopig beslist geen vervanger van Bluebeam, het kan wel erg handig zijn voor erbij.

Linegon kan ook uw oplossing zijn voor de wens om vanaf elke computer even snel wat metingen te kunnen doen in PDF-tekeningen en die door te zetten naar Excel om mee te kunnen rekenen. Voor Linegon betaalt u namelijk maar 100 euro per jaar per gelijktijdige gebruiker.

Download Linegon 4.5 om het 30 dagen uit te proberen en laat ons a.u.b. weten wat u ervan vindt. Linegon meteen bestellen mag natuurlijk ook!

   

Het kan soms nodig zijn om deze pagina te verversen

Nieuws rond Linegon

Linegon ontwikkeling gestaakt

1/6/21 De ontwikkeling van Linegon, als goedkope oplossing voor het meten in PDF-bestanden, is definitief stilgelegd, vanwege te hoog oplopende ontwikkelkosten en te weinig reactie vanuit de markt. Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook staan we altijd open voor tips in deze richting, want we denken dat er nog steeds behoefte is aan een soort Bluebeam Light met een open cloud licentie.


De derde tussenupdate van Linegon

2/9/19 De nieuwe Linegon-versie 4.5 is uit, met de mogelijkheid om digitale handtekeningen toe te voegen en afbeeldingen van de bestandsformaten BMP, JPEG, GIF en PNG.

Controleer of u de laatste versie hebt via Help>Over programma... Ziet u daar bij Versie: 4.5 (build 7085 revision 41531), dan hebt u de laatste versie. Zo niet, download de software dan even opnieuw en draai de installer. Als u de software niet eerst verwijdert, dan blijven de instellingen behouden.


De tweede tussenupdate van Linegon

6/12/18 Er staat sinds vandaag een nieuwe Linegon-versie online met wat kleine verbeteringen. De drukknoppen op het scherm tonen nu de sneltoets als u er overheen beweegt met de muis en, ook belangrijk, oppervlaktes komen nu standaard in m2 en niet in mm2. Fijn dat dat nog even zo snel kon worden geregeld!


Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv