abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

16 juli 2004

ParkCAD, voor snel parkeerterreinontwerp

ParkCAD is een gebruiksvriendelijk CAD-pakket waarmee het mogelijk wordt gemaakt om snel concepten van parkeerterreinen te genereren, direct vanuit AutoCAD of Microstation. Vervolgens kunnen ook zogenaamde "wat als"-scenario's getest worden. Op deze manier wordt het ontwerpen van een parkeerterrein wel heel erg gemakkelijk.

De database in ParkCAD kan diverse gegevens opslaan. Persoonlijke instellingen zoals de eigenschappen van een parkeereiland of andere maatgevende elementen zijn daardoor altijd snel voorhanden. Enkele parkeervakken, hele rijen parkeervakken of zelfs hele parkeerterreinen kunnen met enkele clicks met de muis gegenereerd worden. Eindeloos revisiewerk behoort daarmee tot het verleden. Zo wordt ook de productietijd voor een ontwerk sterk teruggebracht, een ontwerp dat vroeger enkele uren kostte om te maken, wordt nu in een paar minuten gedaan.

ParkCAD is echter heel wat meer dan alleen maar een stukje ontwerpgereedschap. Er zijn mogelijkheden ingebouwd waarmee het mogelijk wordt om snel en nauwkeurig het aantal beschikbare plaatsen op een parkeerterrein te bepalen. De dynamische bewerkingsmogelijkheden geven u de mogelijkheid om direct veranderingen door te voeren. Even een rijtje parkeervakken verschuiven? Geen probleem. De richting van de rijen aanpassen? Met ParkCAD is het zo gebeurd. U kunt praktisch alle elementen naar uw eigen hand zetten.
In de eerste plaats is ParkCAD gericht op architecten, civiele ingenieurs en CAD technici, maar daar blijft het niet bij. De krachtige ontwerp- en rapportagemogelijkheden van ParkCAD zullen een welkome aanvulling zijn voor iedereen die zich bezig houdt met het ontwerpen en plannen van parkeerterreinen.Kijk ook eens naar AutoTURN, het ideale pakket om rijcurves te analyseren.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv