abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Algemene informatie over PlanGrid

Autodesk neemt PlanGrid over

15/7/19 Op 19 december 2018 werd de overname afgerond van PlanGrid door Autodesk, waarvoor maar liefst 875 miljoen dollar is betaald. Het lijkt een reactie op wat Bluebeam al jaren biedt in de vorm van het gratis Bluebeam Studio. Met PlanGrid regelt u, net als met Bluebeam Studio, dat de meest recente tekeningenset op alle apparaten, zowel in het veld als op kantoor voor iedereen beschikbaar is. Hiermee voorkomt u heen en weer lopen of fouten doordat er verouderde tekeningen in omloop zijn. Er is een gratis proefperiode, waarna de prijs per gebruiker per jaar oploopt vanaf 480 dollar voor de toegang tot maximaal 550 online documenten tot 1400 dollar voor een onbeperkt aantal documenten. De gebruiker kan lid worden van een onbeperkt aantal projecten, waarbij het totale aantal documenten de beperking is in de goedkopere abonnementen.


Nieuws rond PlanGrid

De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv