abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

4/1/07 Wist u dat AutoSketch heel veel lijkt op het voormalige QuickCAD 8 en dat u voor slechts € 100,-- kunt u een update kunt bestellen?


4 oktober 1999

DWG en DWF bewerken voor n�g minder

10 oktober 2005 QuickCAD is opgevolgd door AutoSketch. Klik hier voor meer informatie over AutoSketch.

Voor personen die zo af en toe eens een schetsje of een praatprentje willen genereren en dit er toch een beetje netjes uit willen laten zien, heeft Autodesk nu QuickCAD Millennium op de markt gezet. Voor slechts Hfl 135,--. bent u dan in staat tot het snel maar strak op papier zetten van uw idee�n, eventueel nog met bemating erbij.

QuickCAD doet een beetje denken aan AutoSketch en is echt de kleinste telg van de AutoCAD-familie, waarmee u DWG-bestanden kunt lezen en maken. Het werkt nog meer volledig volgens de intu�tie van de Windowsgebruiker en gebruikt waar mogelijk de iconen en begrippen die in AutoCAD gangbaar zijn. Wel verschijnt een ander scherm bij het opstarten van QuickCAD in vergelijking met AutoCAD. Het uiterlijk vertoont meer gelijkenis met Word en Excel. De gebruiker kan aangeven hoeveel ervaring hij heeft door het kiezen van een keuze-niveau (beginner, gevorderde of expert). Net zoals bij AutoSketch dienen eerst nog wat vragen te worden beantwoord alvorens een blad op het scherm wordt vertoond en begonnen kan worden met tekenen.

Er kan nu naar hartelust worden getekend, hetgeen wordt vereenvoudigd door de grote hoeveelheid standaardblokken en symbolen op het gebied van architectuur, elektronica, diagramtekeningen van lay-outs en cartografie. De symbolen kunnen direct in de tekening worden gesleept zodat u de tekening zeer snel kunt opbouwen.

Door de volop aanwezige hulpmiddelen wordt het opzetten van uw tekening nog eenvoudiger. QuickCAD beschikt onder andere over "grips", waarmee snel objecten kunnen worden bewerkt. Maar ook de zogenaamde "object snaps", waarmee bijvoorbeeld automatisch naar een middelpunt van een circel kan worden getekend, is voorhanden in QuickCAD. Verder beschikt het pakket over "lagen", die u in staat stellen om uw objecten te groeperen, om ze uiteindelijk bijvoorbeeld slechts op de achtergrond te tonen. Tevens kunnen teksten en bematingen eenvoudig in de tekening worden geplaatst.

Opzienbarend in QuickCAD is dat de hiermee gemaakte tekeningen kunnen worden opgeslagen in dwg-formaat (AutoCAD 14 en AutoCAD LT 97) en dxf-formaat (AutoCAD 12 en AutoCAD LT 2). Tevens ondersteunt het de Autodesk Whip plug-in, waardoor een conversie naar het Drawing Web Format (DWF) zorgt voor distributie van tekeningen en schetsen op internet.

Indien u meer wilt weten over dit tekenpakketje, neemt u dan contact op met IDEOMA. Direct bestellen mag natuurlijk ook !!
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv