abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

12 maart 2004

Vergeet uw service packs niet!

Het valt ons op dat veel systeembeheerders vergeten om na de (her)installatie van AutoCAD de laatste service packs te installeren. Bij AutoCAD LT is dit verschijnsel nog erger. Vooral Windows NT 4 heeft ervoor gezorgd dat we heel vertrouwd zijn geraakt met het fenomeen service packs. Toch worden ze vaak vergeten, met diverse vervelende gevolgen, zoals grote plotbestanden, regelmatig uitvallen van de licentie of zelfs beschadigde tekeningen. Hieronder volgt een overzicht van de beschikbare service packs voor AutoCAD van dit moment. Houd hiervoor echter vooral de website van Autodesk in de gaten: support.autodesk.com onder het kopje 'Data & Downloads'.

Afbeelding vergroten Hoe controleer ik of ik het juiste service pack heb?
Helaas is dit niet altijd even gemakkelijk te zien. Wel bijv. bij AutoCAD 2004. Start daarvoor AutoCAD, klik op Help, klik op About en dan op Product Information. U krijgt nu een overzichtje met ondermeer de AutoCAD-versie en het Service Pack dat is ge´┐Żnstalleerd.

AutoCAD Service PacksVoor meer handige downloads en tips kunt u terecht op onze Tips & Downloads pagina.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv