abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 20 - 4 oktober 1999

Tip van de week ...

Of downgraden naar AutoCAD LT?
Wilt u snel alle objecten in uw tekening kunnen selecteren, bv. om te kunnen zien of ze allemaal de kleur van de laag hebben (bylayer)? Dan zou het erg handig zijn als u gebruik zou kunnen maken van één toetscombinatie. Veel programma's hebben hiervoor Ctrl-A. Dit selecteert alles wat er te selecteren valt in zo'n programma. In de Verkenner staat Ctrl-A voor het selecteren van alle bestanden, bv. om ze te kopiëren (Ctrl-C + Ctrl-V), te verplaatsen (Ctrl-X + Ctrl-V) of te verwijderen. In Paint selecteert u met Ctrl-A het hele plaatje, in Word alle tekst en in Excel alle cellen. Ook Ctrl-C, -X en -V hebben precies dezelfde werking in de meeste programma's, zodat u niet steeds met uw muis naar een knopje of menuvakje hoeft te zoeken.
Jammer dus, dat we in AutoCAD met Ctrl-A niet vanzelf alle objecten kunnen selecteren, terwijl dit in AutoCAD LT wél werkt. Voegt u de tweede regel van het onderstaande kader toe onder de regel ***ACCELERATORS in het actieve AutoCAD-menu (bestand acad.mns en/of acad.mnu), dan wordt uw AutoCAD-leven weer wat aangenamer.

***ACCELERATORS
[CONTROL+"A"](if (= (getvar "cmdactive") 1)(ssget "x")(sssetfirst nil (ssget "x")))

In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv