Hoofdmenu
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.

Algemene informatie over de Toolbox

Handige hulpsoftware in VBA en AutoLISP

IDEOMA beschikt over een zeer uitgebreide bibliotheek met tools in VBA (Visual Basic) en AutoLISP die uw computerleven een stuk aangenamer kunnen maken. Geen enkel programma doet precies wat u wilt, dus aanvullende software is vrijwel altijd nodig. In Word, Excel, Access, etc. zijn dit programma's in VBA en in CAD-programma's als AutoCAD, ZwCAD en BricsCAD zijn dit AutoLISP- of VBA-routines. Omdat we dit werk al sinds 1986 doen, beschikken we over honderden tools, dus grote kans dat we uw probleem al eens hebben opgelost of dat het veel lijkt op iets dat we al eerder hebben bedacht. Het maken van net die ene variant die u zoekt is daardoor vaak erg weinig werk en dus betaalbaar en snel leverbaar.

AutoLISP-tools zijn macro's voor alle AutoCAD-versies, behalve LT, en voor alle IntelliCAD-versies, dus ZwCAD, BricsCAD, etc.

VBA-tools zijn soms complete programma's zoals Hoeveel, maar meestal handige subroutines die alleen als broncode leverbaar zijn, b.v. voor het omzetten van een tekstbestand met straatnamen in hoofdletters naar kleine letters met alleen hoofdletters aan het begin, daarbij rekening houdend met de IJ, de persoonlijke initialen in straatnamen en nog wat speciale uitzonderingen die anders veel handwerk zouden opleveren.

Het zoeken naar deze tools gaat echter het meest efficient onder begeleiding van één van onze specialisten, dus kunt u ons het best even bellen. Dan hoort u de laatste stand van zaken en adviseren we u over wat in uw situatie de beste keus is.
Nieuws rond de Toolbox

We hebben de toolbox-pagina opgedeeld in drie hoofdgroepen:

- Civieltechnische tools

- Bouwkundige tools

- Gemeentelijke tools

Natuurlijk laat niet elke handige tool zich zomaar in een vakje stoppen, dus als u iets zoekt of een idee hebt, bel of email ons even.

We staan u graag te woord.


Bibliotheken
22/7/08 Bibliotheken behoren ook tot de tekentools, maar ze zijn een verhaal apart. Vandaar deze pagina over bibliotheken, met daarin een overzicht wat leveranciers in de bouw zoal te bieden hebben.
IDEOMA supertool

Hoeveelheden bepalen
HoeveelIDEOMA database-producten

IDEOMA Relatie
Relatie


IDEOMA Document
Document


IDEOMA Uren
Uren


IDEOMA Kadastraal
Kadastraal


IDEOMA Grondwater
Grondwater


IDEOMA Riool
Riool


IDEOMA Klacht
Klacht


IDEOMA Toolbox
ToolboxEr zijn meer database-producten dan hier weergegeven.


Snel een professionele website met LycosSinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina's bekeken. Bekijk hier de statistieken

Wat vindt u van deze pagina?
zeer goed goed matig slecht, omdat:
Bij matig of slecht graag uw emailadres:


© Copyright 2007-2008, IDEOMA intelligent systems bv