abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

Webcam Het Groene Hart

Hieronder kijkt u vanuit ons kantoor in Koudekerk, in noordelijke richting over het groene hart. Iets ten westen hiervan loopt de HSL-tunnel onder het beschermde weidegebied door. U ziet alleen niet zoveel, want we hebben vandaag (15/7/08) de kap van de hooiberg omhoog gedraaid. We zullen op zoek moeten naar een betere plek voor de webcam.Druk op F5 om het beeld te verversen (3 nieuwe beelden per minuut).


Zonsondergang 7 april 2008

Hieronder ziet u de zonsondergang van 7 april j.l. via onze webcam 300x versneld, gepubliceerd via YouTube.Bekijk ook de animatie van gisteren (ca. 20-65 Mb). Deze animatie is 300x versneld (5 min./sec.).

Het weer
U ziet hier de buienradar voor de komende twee uur en daaronder de weersverwachting voor de komende dagen.

Webcams van de ANWB

Hieronder ziet u enkele webcams van de ANWB die de verkeerssituatie weergeven.
Klik voor meer ANWB-webcams

De A4 richting Amsterdam ter hoogte van de aansluiting met de A44 (Knooppunt Burgerveen). Deze webcam is op afstand bestuurbaar om te draaien en in te zoomen. Zaterdag 1 dec. was hier een ongeluk gebeurd en stond de webcam op de plaats des onheils ingezoomd.


De A20 bij Rotterdam richting Gouda ter hoogte van de aansluiting met de A13 (Kleinpolderplein)

De A27 van Hilversum naar Gorinchem bij Utrecht ter hoogte van de aansluiting met de A12 richting Den Haag (knooppunt Lunetten).

Meer webcams


Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv