Zocht u misschien www.bouwnetwerk.net?

Welkom op www.bouwnetwerk.com

Sinds 2003 dé site om u te presenteren aan en kennis te maken met uw bouwpartners.Klik op het logo om verder te gaan.

In Bouwnetwerk.com kunt u bladeren door bedrijfspresentaties. Via bedrijvenlijsten per plaats, vakgebied of soort bedrijf kunt u doorklikken naar de presentatie van één bedrijf. Onderaan elke presentatiepagina ziet u links om naar de plaats, het vakgebied of de soort bedrijf te kunnen omschakelen.

Het aantal bedrijfspresentaties is op dit moment 1390. Kom erbij! Uw bedrijfspresentatie op bouwnetwerk.com is gratis, incl. foto en link naar uw website, dus Waarom niet?


De plaatsen kunnen 3D worden bekeken dankzij de 3D techniek van Google Maps (kies een plaats en druk op Earth). In de grotere steden vindt u ook 3D gebouwen, bijv. het centraal station in Amsterdam, de Euromast in Rotterdam, etc.

Klik hier om de bedrijven in het vakgebied Landmeten in Google Earth te bekijken De vakgebieden hebben een koppeling naar Google Earth. Druk daarvoor op het bolletje rechtsboven het vakgebied als u over Google Earth beschikt. Zo kunt u alle bedrijven per vakgebied in Google Earth bekijken en bewaren. Het bolletje hiernaast geeft u als voorbeeld alle bedrijven in het vakgebied Landmeten.

Vakgebieden in Google Earth