www.erfgoed.nl
www.erfgoed.nl
Hoofdmenu Bouwnetwerk.com

Snelle check! Voer hieronder uw bedrijfsnaam, product of specialisme in en laat Google uw bedrijf zoeken:
Klik hier om naar de locatie te gaan met Google Earth Bezoek de locatie met Google Earth:


Klik hier om Google Earth te installeren.

ErfGoed

Specialist in het aanleggen van teeltvloeren en wateropslagsystemen in de tuinbouw en de boomkwekerij

U heeft zo uw eisen en wensen wat betreft uw teeltvloer. Logisch, want wie optimaal rendement wil, neemt alleen met het beste genoegen: een teeltvloer die perfect past bij uw bedrijf en uw situatie. Wij luisteren naar u en spelen in op wat u wilt. Dat kunnen wij, omdat al onze medewerkers - van verkopers tot installateurs - mensen uit de praktijk zijn. Wij leveren u daarom geen producten, maar bieden u de best denkbare oplossingen.

Maar er zijn nog meer redenen om voor een gerenommeerd bedrijf als ErfGoed te kiezen:

Ervaring - Werken met praktijkmensen
Bij ErfGoed werken uitsluitend vakmensen die de kwekerswereld van binnenuit kennen. Daarnaast krijgen nieuwe medewerkers een intensieve training van een half jaar tot een jaar, waarin ze alle aspecten van de aanleg van een teeltvloer leren beheersen. Door de grote betrokkenheid van al onze medewerkers bij onze producten, kunnen wij grote kwaliteit leveren en werken wij ook nog eens zeer efficiënt. En door echte vakkenners bij elkaar te brengen, komt ErfGoed tot innovatieve en praktische oplossingen.

Zekerheid - Elke vloer getest
Wanneer u een teeltvloer bij ErfGoed aanschaft, kunt u zeker zijn van een beproefd product. Wij testen namelijk alle vloeren uit op onze eigen kwekerij, waar we de praktijk, zoals die geldt voor uw specifieke situatie, tot in detail nabootsen. Door echt te telen op de vloer, ontdekken wij in deze fase of en welke aanpassingen in het ontwerp nodig zijn. Zo kunnen wij u de garantie geven dat uw teeltvloer naadloos aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Snel en flexibel - Wereldwijd de grootste
ErfGoed is in staat om dankzij een groot netwerk op heel korte termijn een team van vakkundige mensen in te zetten. ErfGoed werkt wereldwijd en heeft al teeltvloeren aangelegd in diverse landen in en buiten Europa. Ondanks onze grootte en slagkracht, bieden wij onze klanten de persoonlijke service van een aanspreekpunt. Zo weet u als klant bij wie u terecht kunt met al uw vragen.

Turn-key projecten - Het hele traject in eigen beheer
Wanneer u kiest voor een teeltvloer of waterbassin van ErfGoed, dan weet u zeker dat wij het hele pakket uitvoeren in eigen beheer. Hierdoor heeft u als klant met slechts een opdrachtgever te maken, waardoor we het project efficiënt kunnen organiseren. Daarnaast bieden wij met name onze buitenlandse klanten de mogelijkheid van een turn-key project. U laat als klant in dat geval alle taken aan ons over en wij zorgen voor een goede afstemming met andere leveranciers, waardoor u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Kwaliteit Gecertificeerd
Erfgoed is VCA** en ISO gecertificeerd en werkt dus volgens algemeen erkende normen. Dat betekent dat Erfgoed voldoet aan alle kwaliteitsnormen op het gebied van procedures, veiligheid, gezondheid en milieu. Een geruststellende gedachte bij een belangrijke investering.

Hier uw referentieprojecten? Klik hier voor meer informatie. Het is gratis tot 2011, zonder verplichtingen.

Button Soort Vakg. Plaats Korte omschrijving

www.erfgoed.nl

B

cg

Moerkapelle

Specialist in het aanleggen van teeltvloeren en wateropslagsystemen in de tuinbouw en de boomkwekerij


Alternatief voor AutoCAD
GstarCAD kost slechts 650,-- ex.BTW incl. 1 jaar websupport. Probeer nu!
www.ideoma.nl

Relaties beheren? Klik hier!
Documenten beheren? Klik hier!
Projecten bewaken? Klik hier!
Hoeveelheden bepalen met CAD
Hoeveelheden
Deze teller is gestart op woensdag 10 oktober 2007 om 0:00. Sinds die tijd zijn op bouwnetwerk.com pagina"s bekeken.
Bekijk de statistieken .

Zit uw bedrijf of het bedrijf dat u zoekt er niet bij? Meld u dan aan via BouwNetwerk.com.

Copyright (c) 2010 IDEOMA intelligent systems bv