abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

CADM-nieuwsoverzicht CAD-nieuws 20 - 4 oktober 1999

Afbeelding vergroten

Bent u op zoek naar een kleurenprinter voor het kleinere werk?

Indien u deze vraag volmondig met "ja" beantwoordt, dan heeft IDEOMA goed nieuws voor u. HP introduceert namelijk de HP DesignJet ColorPro CAD printer. Deze A3 kleuren Inktjet printer heeft een resolutie van 600 dpi en is onder andere geschikt voor de Architecten-, Engineering- en GIS-omgeving. Ideaal om voor kleinere tekeningen of presentatieprenten te gebruiken naast de groot formaat DesignJet printers van HP. IDEOMA biedt deze printer tijdelijk aan voor de uiterst aantrekkelijke prijs van slechts
Hfl. 2.995,-- (ex. BTW).
Afbeelding vergroten
Naast dit nieuwe pronkstuk lanceert HP in de wereld van de DesignJets tevens de opvolger van de 455CA, namelijk de DesignJet 488CA. Dit model is er in de A1- en A0-uitvoering en is met name bedoeld voor professionele grafische- en technische ontwerpers, die hun concept snel in groot formaat willen tonen. Kortom, HP maakt het plotten en printen van tekeningen weer tot een waar genot. Belt u met IDEOMA voor meer details of indien u direct wilt bestellen.
Doos QuickCAD

DWG en DWF bewerken voor n�g minder!

Moet u zo af en toe wel eens een net schetsje met wat bemating maken om een ontwerp te verduidelijken en heeft u het gevoel dat zelfs AutoSketch te duur of te moeilijk voor u is, dan biedt Autodesk u QuickCAD voor slechts Hfl 135,--. Nu heeft u echt een goede reden om iedereen te verbieden om nog langer handmatige praatprenten te maken!

Klik hier voor meer over QuickCAD!

AutoCAD Map 2000

Naast de krachtige en flexibele functionaliteiten van AutoCAD 2000, eerder beschreven in ons CAD-nieuws van februari '99, beschikt AutoCAD Map 2000 over de specifieke GIS-analysefuncties voor het maken, bewerken en analyseren van kaarten. Het werken met grote datasets, met uitgestrekte geografische gebieden, alsmede het plotten en presenteren ervan, is met AutoCAD Map 2000 goed mogelijk geworden. Tevens is AutoCAD Map 2000 compatible met veel bestandsformaten, zoals ESRI Coverages en Shapes, MapInfo (Mif/Mid) en MicroStation DGN. Voor een klein beetje meer geld dus veel meer functionaliteit. Het commerci�le team van IDEOMA kan u meer vertellen over de update- en aanschafdetails.

Klik hier voor meer over Map 2000!

Opleiding Land Development Desktop & Civil Design

Voor de civiele ontwerpers heeft IDEOMA weer een tweetal zeer interessante opleidingen in petto. In de tweedaagse opleiding Land Development Desktop leert u onder andere hoe u van een ingemeten bestand een digitaal terreinmodel kunt genereren om dit vervolgens te kunnen analyseren. Ook het automatisch genereren van dwarsprofielen, het berekenen van grondverzet en het ontwerpen van het horizontale alignement komen uitgebreid ter sprake. Deze opleiding staat gepland voor 23 en 25 november a.s.
In de vervolgopleiding Civil Design leert u omgaan met functies ter bepaling van het vertikaal alignement, voor het aanmaken van intelligente dwarsprofieltemplates en voor het bepalen van de snijding met het bestaande terrein. Ook deze opleiding duurt twee dagen en staat gepland voor 25 en 27 januari 2000.

Klik hier voor de huidige opleidingen en diensten.
In deze kolom vindt u voortaan aanvullende opmerkingen rond dit onderwerp.
De tekst links hiernaast kan verouderd zijn.

Het laatste nieuws vindt u via het hoofdmenu
Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv