abc
  Zoeken op: Alle woorden Een van deze woorden Complete zin
if dutch is abacadabra for you ... Klik om deze pagina te verversen
Inhoud verversen
Hoofdmenu

Tip: u kunt de tekst vergroten en verkleinen door met de Ctrl-toets ingedrukt aan uw muiswieltje te draaien.
Hoofdmenu

23 maart 2005

Autodesk Subscription

Er komt nogal wat kijken bij het up-to-date houden van een CAD-systeem, zeker als het een hele tekenkamer betreft. U kunt de CAD-systemen installeren en er daarna enkele jaren niets meer aan doen, maar dan mist u de vele nieuwe ontwikkelingen die er voortdurend plaats vinden. Om het in kleine stapjes updaten van AutoCAD mogelijk te maken, biedt Autodesk sinds AutoCAD 2004 het zogenaamde Subscription Programma, een abonnement op alle updates, voor een vast bedrag per jaar. U krijgt een loginnaam en een paswoord voor de website, waar u tussenupdates kunt downloaden en de grote updates krijgt u gewoon toegestuurd op een CD. Door deze manier van werken bent u dus af van de grote bewerkelijke update-slagen in het verleden.

Dat scheelt niet alleen tijd en productieverlies, maar het vereenvoudigt ook uw softwarebudgettering. Maar er zijn nog enkele voordelen. Autodesk geeft u als abonnee ook toegang tot bepaalde extra tools, tips & tricks en persoonlijke ondersteuning, waarmee u meer uit uw CAD-systeem haalt.
Daarnaast krijgt u toegang tot E-learning-materiaal, waarmee u de nieuwe functies van de tussenupdates en nieuwe versies snel onder de knie krijgt. Ook inbegrepen is toegang tot het Subscription Centre op de Autodesk website voor het beheren van uw licenties en de contractgegevens.

Alles bij elkaar dus een zeer aantrekkelijk pakket en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Autodesk zal u naar verwachting belonen met de laagste "cost of ownership", lager dan wanneer u steeds losse updates aanschaft. Voor AutoCAD kost het Subscription Programma € 425,-- en voor AutoCAD LT € 200,-- per licentie per jaar. Vanaf vijf licenties krijgt u bij AutoCAD een volumekorting. Het Subscription Programma kunt u alleen afsluiten in combinatie met de aanschaf van een nieuwe licentie of een update naar de laatste versie.

Nieuws over Autodesk Subscription


Autodesk: eerst 3 jaar werken, dan pas updaten!

23/4/09 Met de komst van AutoCAD 2010 wordt ook de nieuwe update-policy van Autodesk duidelijk. Daarin is een geniale wijziging te zien: als u een AutoCAD-licentie koopt zonder subscription en die volgend jaar al wilt updaten, dan kost dat ca. 3x zo duur als voorheen.

Het grappige is dat dat precies aansluit op de gewoonte van bijna iedereen die besluit om geen subscription af te sluiten. Als u, zoals velen met u, van plan was om pas na 3 jaar te updaten, dan verandert er niet zo veel, want updaten na 3 jaar was al 3x zo duur als updaten na 1 jaar, behalve bij AutoCAD LT, waar men ook voor 1, 2 of 3 versiestappen dezelfde prijs betaalde. Deze wijziging is natuurlijk vooral bedoeld om gemakkelijker subscription-contracten te kunnen afsluiten of verlengen. Maar subscription betekent vooruit betalen en maar hopen dat wat er komt. Doorgaans wacht met daarom 3 jaar met updaten. Zo is het nu een goed moment om uw AutoCAD 2007 te updaten en gebruik te maken van de update-acties. Geen actie zonder subscription, dus u haalt met zo'n actie meteen alvast AutoCAD 2011 in huis (over ca. 1 jaar). Let wel even op het nieuwe DWG-formaat, want Autodesk is berucht om het 3-jaarlijks wijzigen van dit bestandsformaat, zonder duidelijke technische noodzaak. Doe de ODA een plezier en vraag Autodesk om de ondersteuning van het OpenDWG-formaat!. Een manier om dat te doen is via de AUGI. Wij hebben deze wens al voor u ingediend, dus u hoeft er alleen maar op te stemmen (nog even geduld, want hij is nog "under review"). Zegt het voort!

Uw reactie wordt zeer op prijs gesteld. Zegt het voort!

Klik voor onze Facebook-pagina Om te voorkomen dat uw surfgedrag op onze website kan worden gevolgd door derde partijen, zoals Facebook, hebben wij alle actieve links e.d. verwijderd, m.u.v. Statcounter. U kunt natuurlijk nog wel onze Facebook-pagina bezoeken.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie, een offerte of een webdemo? Vul dan hier uw gegevens in. We sturen dan per email de gevraagde informatie of geven u enkele datums voor een webdemo.

Sinds maandag 2 juli 2007 zijn op ideoma.nl pagina‘s bekeken. Bekijk hier de statistieken

Open uw PDF!
Stop printen, krassen, scannen - maak uw PDF-aantekeningen meteen digitaal!

Open uw DWG!
Bespaar fors op uw CAD-licentiekosten met Open DWG software!Probeer GstarCAD eens ... © Copyright 1992-2022, IDEOMA intelligent systems bv